Ontdek de leukste muurdecoratie

Je woning is je eigen plek waar je na werk ‘s avonds kunt ontspannen. Je maakt het dus graag gezellig. Wist je dat muurdecoratie vaak wordt vergeten maar toch een grote invloed heeft op de sfeer in je huis? Ontdek hoe je ervoor kunt zorgen dat je een leuke sfeer maakt door het gebruik van muurdecoratie en positief commentaar zult krijgen van vrienden of andere gasten.

Begin met een neutrale basis

Egale muren met een subtiele pastel kleur zijn de beste basis voor muurdecoratie. Heb jij kleurrijk behang met een druk motief? Dan is het handig om te overwegen een egale kleur voor op de muren te zoeken. Deze kleuren zijn uitermate geschikt:Voorbeelden van natuurlijke kleuren

Neutraal:

  • (Gebroken) wit
  • Grijs
  • Blauw

Natuurlijk:

  • Beige
  • Bruin
  • Groen

 

 

Bij iedere bouwmarkt is een uitgebreid scala aan kleuren beschikbaar. Ook zijn er handige Apps waarmee je een foto kunt maken in je woning en direct kunt zien hoe een bepaalde kleur op de muur eruit komt te zien.

Kleuren hebben ook invloed op hoe we ons voelen. Een rode muur straalt passie uit, maar kan ook erg druk overkomen. Een blauwe of groene kleurvariatie zorgt voor rust. Geel staat voor vernieuwing en helderheid. Houd hier dus ook rekening mee bij het kiezen van een kleur.

Ook dien je rekening te houden met de kleur van je meubels. Heb je donkere meubels en een donkere vloer, dan is het wijs om een lichte kleur, of zelfs wit, op de muur te hebben. Lichte kleuren kunnen een kleine kamer ruimtelijker maken. Veel donkere kleuren maken een kamer kleiner. Wissel donker en licht dus af voor een frisse look.

Wat hang je op?

Aan een neutrale muur kun je lampen, kunst en foto’s kwijt. Ook kun je denken aan hangende (boeken)kasten of andere praktische oplossingen. Beperk echter wat je ophangt omdat de ruimte anders erg snel chaotisch kan gaan ogen.

Je kunt foto’s inlijsten en aan de muur ophangen. Echter is dat niet bijster origineel. Ook kan de kwaliteit soms teleurstellen. Door een foto om te laten zetten in een handgeschilderd schilderij zorg je voor een unieke eye-catcher. Vaak wordt een foto direct geprint op canvas. Dat is natuurlijk niet erg origineel. En wat nu als je een unieke compositie wilt?

Stel je hebt een foto van je kinderen op het strand, maar de achtergrond past toaal niet in je interieur. Je kunt dan dezelfde compositie door ons laten schilderen in hoge kwaliteit alleen dan met de aanpassingen die jij wilt. My Special Moments werkt met professionele schilders. Gespecialiseerd in een stijl die bij jou past. Ook is het mogelijk om hulp te krijgen van fotograven en designers zodat je gegarandeerd bent van een decoratie van hoge esthetische kwaliteit.

“Ik kan dus elke gewenste foto of compositie laten schilderen?” vraag je je af? Jazeker! En dit kan zelfs in elke gewenste stijl die jij wilt.

Waarom een persoonlijke schilderij?

Omdat je het schilderij zelf kunt ontwerpen is het een unieke decoratie voor bij je thuis. Ook kun je een schilderij schenken aan iemand als cadeau voor een speciale gelegenheid. Foto’s in lijsten heeft iedereen al. Wees uniek met een schilderij van hoge kwaliteit waar je lange tijd van kunt genieten of zelfs kunt nalaten aan je kinderen.

Wat wil jij graag laten schilderen? Laat het hieronder weten in de comments. Het beste idee krijgt 10% korting op een eigen schilderij.

Schilderij laten maken? Vergelijk de aanbieders

Leave a Reply