Schilderij laten maken? Vergelijk de aanbieders

Wanneer je hebt besloten om een schilderij te laten maken begint je zoektocht vaak op Google. Er zijn dan ook diverse aanbieders van schilderijen. Kant-en-klare schilderijen zijn te koop bij budget-interieur winkels, waar je een massaproductie schilderij kunt kopen, of in galerie├źn waar de prijzen ook flink hoger zijn. Een massaproductie schilderij lijkt leuk, maar wanneer je een buurman of vrienden hebt die hetzelfde schilderij hebben hangen doet dit toch af aan de waarde voor jezelf. Een schilderij uit een galerie kunst vaak meer dan 800 euro… en dan nog dien je meerdere galerie├źn af te gaan om een stijl en compositie te vinden die jou aanspreekt.

Wanneer je een echt waardevol schilderij wilt laten maken is een foto die direct wordt overgeschilderd, vaak in lage kwaliteit, geen oplossing. My Special Moments is bied jou de mogelijkheid om echt waardevolle kunst te laten maken. Dat kan een foto zijn die jij als handgeschilderd schilderij wilt. Maar natuurlijk ook totaal wat anders!

Het verschil

Jij bent de ontwerper! Onze professionele schilders zorgen er vervolgens voor dat jouw droombeeld werkelijkheid wordt. De verschillen hebben we hier voor je op een rij gezet:

Schilderij laten maken: het verschilGeweldig! Wat nu?

Als je geen idee hebt hoe je een mooi ontwerp maakt schieten onze Creative Coaches te hulp. Dit zijn professionele ontwerpers en fotograven. Een fotograaf kan bijvoorbeeld op locatie een mooi portret maken. Vervolgens zorgt een ontwerper ervoor dat dit een mooie compositie wordt. Je krijgt hier natuurlijk altijd eerst een foto te zien voordat de professionele schilder begint aan jouw unieke kunstwerk.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Stel dan je vraag via het contactformulier. Je kunt je ook alvast laten inspireren door een van onze voorbeelden. Een andere mogelijkheid is om een bestaand werk na te laten maken of zelf aan te passen. Een mooie App om bestaande kunst te ontdekken is WikiArt. Of als je direct enthousiast bent geworden bestel dan nu jouw zelf ontworpen schilderij.

Maak kennis met bekende schilders: Pablo Picasso
Ontdek de leukste muurdecoratie

Leave a Reply